Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ακυκλοφόρητο υλικό από τον Swizz Beatz και για το mixtape "Μonster Mondays" (Πραγματίκα είναι ένα ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΥΛΙΚΟ με τέτοιες συνεργασίες!!)!!Αυτήν την φόρα ένα κομμάτι από Jim Jones Feat Juelz Santana (ή αλλιώς Dipset) και Cassidy με τίτλο "My Hood" σε παραγωγή Swizz Beatz!!Ένα πολύ shaker-hot-χορευτικό κομμάτι με τίτλο "My Hood" !!αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )




Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει


Καινούργιες κυκλοφορίες καθημερίνα και μάλιστα σε καλοκαίρινο ύφος τα περισσότερα, όπως και αύτην η exclusive δουλειά του Ludacris με Lil Wayne και Trey Songz (στο hook)!!Το track με τίτλο "Sex Faces" αποτελεί τραγούδι από το "Rap-A-Lot Records’s 25th Anniversary album".Το φλερτ που κάνουν και οι τρεις σε παρακινούν σε ένα σέξυ lapdance (τρόπος του λέγειν)!!Το κομμάτι με με τίτλο "Sexy Faces" αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )






Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει






Καινούργιο τραγούδι κυκλοφόρησε για την Kelly και το άλμπουμ "Here I Am"!! Με μια άκρως special συνεργασία με τον Big Sean και με την βοήθεια του "driver" στο πίανο τον Hit-Boy το κομμάτι "Lay It On Me" ξεσήκωνει το ραδιόφωνο και το καλοκαίρι μας το βάζει φωτιά!!!Πόλυ ωραίο και καλοκαιρίνο τραγούδι με ένα γλυκό ύφος και την hiphop κουλτούρα του που σίγουρα θα το ακούσετε και θα το λατρέψετε!!..;)Το κομμάτι με με τίτλο "Lay It On Me" αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )





Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 





Και με ένα σουπερ bonus track ολοκλήρωνεται το άλμπουμ "Finally Famous" του Big Sean. Το τραγούδι με τίτλο "100 Keyz " σε συνεργασία με τους Rick Ross και Pusha T και σε παραγωγή Wrigh Trax Productions "ζωγράφισαν" αυτό το "έργο τέχνης", το άλμπουμ φαίνεται να είναι αρκετά δυνατό στο στυλ του Big Sean θα κυκλοφορήσει στα Stores στις 28 Ιουνίου τότε και έμεις θα το απολαύσουμε ολόκληρο!!.Το κομμάτι με με τίτλο "100 Keys" αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )



Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 

Σε τζαζ ρυθμούς και με ένα smooth beat, με τα λόγια και το χιπ χοπ από τους δυο τραγούδιστες G.O.O.D. Music γεμάτο με υποσχέσεις γεννίεται το απόλυτο "Woopty Doo" για το καινούργιο άλμπουμ του CyHi Da Prynce το "Royal Flush 2". Φυσικά από αυτήν την δυάδα δεν θα έλειπε έστω και στην παραγώγη ο ταλαντούχος και chairman της G.O.O.D. Music ο κυρ. Kanye West!!Έτσι το κομμάτι με με τίτλο "Woopty Doo" αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )



Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 

Καινούργιο dope track για τον Wale και το mixtape του "More About Nothing".Το τραγούδι σε συνεργάσια τον "Black & Yellow" (Wiz Khalifa) και σε παραγώγη του Sunny Norway έγινε το joint track της Κυριακής!!..Το τραγούδι με τίτλο " Come N Go " αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )



Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 

Καινούργιο τραγούδι για τον Pitbull και για το "Planet Pit"!!..Με μια συνεργάσια όπως και στο παρελθόν (μόνο που τότε το τραγούδι "I Like It" ήταν για το άλμπουμ του Enrique Iglesias το "Euphoria"), τώρα ξαναχτυπάνε με ένα πραγματικά hot τραγουδί σε παραγώγη του Max Martin και Dr. Luke και με ένα τίτλο "Πηγαιν-έλα" (Come N Go)!!.Το τραγούδι με τίτλο " Come N Go " αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )



Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 
(http://dc-covers.blogspot.com/2010/10/kanye-west-mamas-boyfriend.html)

Καινούργιο τραγούδι για τον αυτοαποκαλούμενο " παιδί της μαμάς " Kanye West που μιλάει για τον πιο σημαντικό άνθρωπο στην ζωή του με έναν τίτλο πολύ "ενδιαφέρον" "Mama's Boyfriend" τι θέλει άραγε να μας πει με αυτό τον τίτλο ο chairman της G.O.O.D. Music?!?!?..:)Δεν μας ενδιαφέρει και τόσο.Το μόνο που ξέρω είναι ότι το τραγούδι είναι αρκετά καλό σε θέμα παραγωγής. Το τραγούδι έκανε το πρώτο του ντεμπούτο στην καφετέρια του Facebook πάνω σε ένα τραπέζι πέρυσι το καλοκαίρι.(Μπόρειτε να το βρείτε στο ΥouTube) Το τραγούδι με τίτλο " Mama's Boyfriend " αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )



Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 


Exclusive song Funkmaster Flex drops out with collaboration Jadakiss & Styles P titled "It's Ok". I think "It's Not Ok" the word should be used is "AMAZING"!!The song entitled " It's Ok " deserves!!FROM ME ?!?!? Have a great day with hip hop, dance and much, much shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!! (RADIO for anyone / if he wants to dispel the "individual" in Hip Hop, R & B, RAP Club !!..;))



Here is the track if you want to hear!!


New song for Big Sean's LP "Finally Famous" entitled "Marvin Gaye & Chardonnay". With this special collaboration  Kanye West and Roscoe Dash  the G.O.O.D. music singer make this mood/dope song!!..The song entitled " Marvin Gaye & Chardonnay " deserves!!FROM ME ?!?!? Have a great day with hip hop, dance and much, much shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!! (RADIO for anyone / if he wants to dispel the "individual" in Hip Hop, R & B, RAP Club !!..;))

 


Here is the track if you want to hear!!


Μπορεί να ακυρώθηκε το "Lost Tapes 2" αλλά από ότι φαίνεται και το καινούργιο άλμπουμ που ετοιμάζει με τίτλο "Life Is Good" δεν θα απογοητεύσει τους οπαδούς.O Nas κυκλοφόρησε ένα πραγματίκο old schoolιαρίκο hip hop σε παραγώγη του Salaam Remi με σκοπό να μας δείξει αυτήν την εικόνα του "Nasty"!!Για σας δεν ξερώ, εγώ πάντως χαίρομαι να δω μια τέτοια δουλειά!!..Το τραγούδι με τίτλο " Nasty " αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )



Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει

Blog Archive

598041_200x200
HipHopshaker.com. Από το Blogger.

Subscribe Now:

ShakerContact