Σάββατο 21 Μαΐου 2011


Ορίστε και ένα τραγούδι για το χορευτίκο είδος (κλαμπς κ.τ.λ. για να μην υπάρχουν παράπονα)!!..;) Η φωνή της Christina γίνεται " σύντροφος " για το τραγούδι αλλά την παράσταση την κλέβει και  ο " " δικαστής " με την ξεχωριστή φωνή του ο  Cee Lo στο ρεφραίν και το αποτέλεσμα μια πραγματικά " Νasty " δουλειά και χορευτική!!Σύμφωνα με τον Cee Lo το κομμάτι σε σύχρονους ρυθμούς του Broadway ήταν να κυκλοφορήσει σαν Soundtrack για την ταινία της Christina αλλά μάλλον τον μετάνιωσαν (Για μένα μαλακ**α τους που δεν το κυκλοφόρησαν τότε αλλά και πάλι ποτέ δεν είναι αργά!!)Και όπως είπε ο Cee Lo Green είναι καιρός να το ακούσουμε και εμείς οι έξω!! Το κομμάτι πρέπει να πω ότι είναι φοβερό και παίρνει άνετα 5 *!! Αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του HIp Hop, R&B, RAP Club!!..;) )

Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 




O Kool G Rap κάνει το μεγάλο ComeBack!!To καινούργιο του άλμπουμ θα το κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες με τίτλο " Richer, Royalty, Respect "!! Σε αυτό το κομμάτι είναι με την βοήθεια τόσο της παραγωγής από τον Alchemist όσο και της συνεργασίας με ένα " infamous " άτομο από το γκρουπ τον Mobb Deep τον Havoc το κομμάτι παίρνει την μορφή του original HipHop!! Tο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 31 του Μάι!!..Το Dope-Track με τίτλο " Αmerican Nightmare " Αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του HIp Hop, R&B, RAP Club!!..;) )

Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 



Ένα καινούργιο κομμάτι για τον Drizzy και σχολιάζει για τα " Dreams Money "!! Το κομμάτι είναι αρκετά καλό και αυτό ακριβώς το στυλ ταιριάζει στον Drake!!O " Playboy " από την μεγάλη πλέον οικογένεια  της " διασκέδασης " της YoungMoney CashMoney Rec. δείχνει το ταλέντο του στο Mic και κάνει ένα ωραίο "παιχνίδι" με την παραγώγη του Nώε (Νoah " 40 " Shebib)!!To κομμάτι αν και από την χαλαρότητα της παραγωγής που έχει η φώνη του Drake το κάνει ξεχωριστό!Εδώ ένα Line από τους στίχους : “And I feel like lately, you went from top 5 to remaining 5/ My favorite rapper’s either lost it or they ain’t alive.”!! Το κομμάτι με τίτλο " Dreams Money Can Buy " Αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του HIp Hop, R&B, RAP Club!!..;) )

Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 



Nέο τραγούδι για τον UK καλλιτέχνη σε συνεργασία με τον Αφροαμερικάνο από το Μπρούκλιν!!Dope/σκλήρο χιπ χοπ για το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο " The Slugga " το track " ταξιδεύει " από χθες στο Worldwide!!Η δεξιοτεχνία του Sean Price στην παραγωγή το βοήθησε να γίνει αρκετά σκληρό και είναι και για λίγους (ξέρω αρκετούς ότι δεν θα το ακούσουν)!!..;)Το τραγούδι με τίτλο " Fiery RedΑξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του HIp Hop, R&B, RAP Club!!..;) )

Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 






O Trae The Truth και ένα καινούργιο joint track για το καινούργιο του Mixtape που θα κάνει drop αυτήν την Δευτέρα.Επίσης, περιμένουμε και την καινούργια του δουλειά με τίτλο " Street King "που θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου!!Σε αυτό το  κομμάτι συνεργάστηκε στο Miκ. με Meek Mill & Pusha T και σε παραγώγη Track Bangas. Το αποτέλεσμα??!!?ένα καταπληκτίκο τρακ για ίσως  πιο " προσωπικές-χαλαρές βραδίες σας "!! Το σονγκ με τίτλο " So Far To Go " Αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του HIp Hop, R&B, RAP Club!!..;) )

Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 


Blog Archive

598041_200x200
HipHopshaker.com. Από το Blogger.

Subscribe Now:

ShakerContact