Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Εκτός την J.Lo που συνεργάστηκε στο απόλυτο hit "On The Floor" ο Pitbull κάνει γνώριμιες με όλη την οικογένεια (Θα καταλάβετε τι εννοώ). Αυτήν την φορά σε συνεργασία με τον σύζυγο της λατίνας τον Marc Anthony και με την βοήθεια του RedOne (όπως και στον On The Floor) κυκλοφόρησαν ένα παρόμοιο dance hit καλοκαιριού το Rain Over Me!!Αύτο το κομμάτι είναι ένα original club track και αποτελεί επίσης τραγούδι για το καινούργιο του Mr. 305 το "Planet Pit"!!Τώρα ο Pitbull τελείωσε το "family tour" και μάλιστα και στις δυο τις περιπτώσεις με ΤΡΕΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!Το τραγούδι με τίτλο " Rain Over Me " αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )




Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 



Ένα ακόμη exclusive/dope τραγούδι για τον Ν.O.R.E. κυκλοφόρησε για το ανανεώμενο του άλμπουμ "Superthug". Το dope track σε πολύ hot-χορευτικές διαθέσεις και σε μια συνεργασία με τον Lil Wayne και Pharrell είναι απλά το απόλυτο "FINITO"!..Το τραγούδι με τίτλο " Finito " αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )



Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 




Αν και έχει λίγες μέρες κυκλοφορίας το τραγούδι με καλοκαίρινο και φρέσκο ύφος οι Gym Glass Heroes χτυπάνε δυνατά σε συνεργασία με τον Adam Levine(o φωνητικός για τους Maroon 5) το "Stereo Hearts" πιστεύω ότι θα γίνει η καινούργια επιτυχεία για τις δικές σας στίγμες (είτε προσωπίκες είτε φιλικές) σιγούρα θα το ακούσετε άρκετα και θα το λατρέψετε ή θα το μισήσετε  (Αν και δεν νομίζω να το μισήσετε. Όσο για την υπόλοιπη πρόταση αυτήν είναι η γνώμη μου και βασίκα μεταξύ μας υποστηρίζω Gym Glass και Travie McCoy και έτσι αποφάσισα να το μοιραστώ μάζι σας).Επίσης είναι ένα ακόμη σινγκλ για την καινούργια τους δουλειά με τίτλο " The Papercut Chronicles II "!! Το τρακ σε παραγώγη Benny Blanco και ετοιμάζεται να σας ξεσήκωσει αρκέτα και να σας κουνήσει στα beat της hearts σας!!Το τραγούδι με τίτλο " Stereo Hearts " αξίζει!!;) ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?!?!?Να έχετε μια ύπεροχη ημέρα hip hop, χορό και πάρα πολυ shaaaaaaaaakkkkkkekekekekekekekeekrrrrrrrrrrrrr!!!(RADIO για όποιον/αν θέλει να διασκεδάσει στο "ατομικό" του Hip Hop, R&B, RAP Club!!..;) )


Παρακάτω είναι το κομμάτι όποιος/ια επιθυμεί να το ακούσει 



Blog Archive

598041_200x200
HipHopshaker.com. Από το Blogger.

Subscribe Now:

ShakerContact